reklam
reklam
DOLAR 32,4456 % -0.03
EURO 34,8065 % 0
GRAM ALTIN 2.477,92 % 0,63
ÇEYREK A. 4.051,40 % 0,63
BITCOIN 2.026.989 -3.41
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Google News

”KEDİ İLE KÖPEK AYNI KULÜBEDE YAŞIYOR”

”KEDİ İLE KÖPEK AYNI KULÜBEDE YAŞIYOR”

Son Güncelleme :

03 Haziran 2021 - 20:38

/ 83 kez okundu.
reklam
”KEDİ İLE KÖPEK AYNI KULÜBEDE YAŞIYOR”
reklam

Trabzon’un Şalpazarı İlçesine bağlı Çarlaklı mahallesinde iki zıt grup olarak bilinen kedi ve köpek aynı bahçeyi paylaşıyor. Aynı bahçede kahvaltılarını yapıyorlar ve en ilginç tarafı da aynı kulübede beraber yatıyorlar. Kedi ile Köpeğin aynı kulübeyi paylaştığını görenler bu duruma şaşırıyorlar ancak kulübeye yanaşınca gerçeği gözleriyle görüyorlar.

Normal olarak düşünüldüğünde  kedi ile köpeğin aynı alan ve aynı evi paylaştığı kimsenin aklına gelmez ancak böyle anlara da şahit olduklarını belirtiyor ev sahibi.

SAHİBİ ÖZKAN ANLATIYOR ; Şalpazarı İlçesine bağlı Çarlaklı mahallesi Muhtarı Mehmet Zeki Özkan 62 yaşındaki Muhtar Özkan konuşmalarını şöyle devam ettiriyor.

Biz aile olarak  çok küçük yaştan beri küçük ve büyükbaş sürüleriyle yaylacılık yapardık. Koyunlarımızın korunması için koyun köpeği ve yüklerimizin taşınması için katırlarla beraber inek, katır, koyun köpeği aralıklarla yürüyerek yaylalara gider gelirdik ancak ilk defa iki zıt hayvanın beraber aynı bahçeyi paylaştığını ve beraberce uyumak için aynı kulübeyi paylaşınca kendi kendime acaba bu coronavirus bizim dengemizi değiştirdiği gibi hayvanlarında mı dengesini değiştirdi diye kendi kendime sordum.

 

Muhtar Mehmet Zeki Özkan konuşmalarına şöyle devam ediyor. Normal olarak kedi ile köpek bir arada olmaz fakat bunlar oynayarak bir arada büyüyorlar aynı bahçeyi paylaşıyorlar  akabinde de yatma vakti aynı kulübeyi paylaşıyorlar dedi.

 

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

error: İçerik korunmaktadır !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Bizimle iletişime geçin