reklam
reklam
DOLAR 32,4789 % -0.2
EURO 34,9429 % 0.3
GRAM ALTIN 2.436,83 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,21 % 0,56
BITCOIN 64.759,37 1.199
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Google News

”BAŞKAN ÇABUK İLÇE BASINI İKİNCİ & ÖZCAN’A PLAKET TAKDİM ETTİ”

Son Güncelleme :

14 Ocak 2021 - 12:43

/ 105 kez okundu.
reklam
”BAŞKAN ÇABUK İLÇE BASINI İKİNCİ & ÖZCAN’A PLAKET TAKDİM ETTİ”
reklam

Trabzon Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarına plaket takdim ederek kamu adına yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk,  İlçede yerel- ulusal gazete ve haber ajans temsilcilerini plaket takdim etti. İlçenin nabzını tutan  Anadolu Ajansı temsilcisi ve Yeni Şalpazarı Gazetesi sahibi Turgay İkinci  ile İHLAS Haber  Temsilcisi ve   Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Kuzey Ekspres Gazetesi Büyükliman Temsilcisi ve Şalpazarı Ses Gazete sahibi Mustafa Özcan’a 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü anısına Plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü anısına İkinci ve  Özcan’ a plaket takdimi sonrasında yaptığı açıklama da kamuoyunun tarafsız ve şeffaf bir şekilde hadiselerden haberdar olmasının özgür ve bağımsız gazeteciler sayesinde gerçekleştiğini belirtti.  Gazetecilerin, toplumun hür ve gür sesi olduğunu ifade eden Çabuk önemli bir görevi de ifa ettiklerini vurguladı.

Başkan Çabuk “İletişim imkanlarının hızla geliştiği günümüzde haberleşme araçlarının doğru ve etkili kullanmanın önemi her geçen gün artmaktadır. Basın mensuplarımız ve medya kuruluşları küresel şer odakları ile terör örgütlerinin karşısında durup, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaları milletimizle bir ve beraber olduğunun açık bir kanıtıdır.

Zeki  Çabuk İlçede olup bitenleri bizlere aktaran ve sabah katlığımızda gece yatana kadar İlçede doğru ve tarafsız olarak bizlere aktaran sizle ne kadar teşekkür etsek azdır. Günümüz teknolojisinde bizlerin aynası oluyorsunuz bu zor süreç olan pandemi sırasında da İlçe ve yurt genelindeki dostlarımız Yeni Şalpazarı ve Şalpazarı Ses Gazetesinde İlçede olanları öğreniyorlar.

“AK Parti olarak özgür ve bağımsız bir basının her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor ve tüm gazetecilere çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı.

Plaket takdimi sonrası Başkan Çabuk ve üyelere teşekkür eden Özcan ve İkinci, mesleğimizi onurlu ve şerefli bir şekilde icra etmeye çalışıyoruz. Kamu adına vatandaşlarımızı ve özellikle gurbette olan vatandaşlarımızı ilçelerinden habersiz bırakmamak adına canla başla hizmet vermenin çabasındayız. Başkan Çabuk’un yaptığı gibi bu özel günde de olsa hatırlanmak şevkimizi arttırıyor dediler.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

error: İçerik korunmaktadır !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Bizimle iletişime geçin