reklam
reklam
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Google News

”Şalpazarı Nefes Aldı”

Son Güncelleme :

07 Nisan 2020 - 0:35

/ 60 kez okundu.
reklam
”Şalpazarı Nefes Aldı”
reklam

TRABZON;Şalpazarı İlçesine bağlı Tepeağzı mahalle sakini 1974 doğumlu  3 kız 1 erkek evlat babası 46 yaşındaki Şalpazarı İlçesinde serbest çalışan ve arta kalan zamanlarında sosyal medya habercisi olarak zaman zaman İlçe yerel basının adeta İlçede bir gönüllü muhabiri gibi çalışan Şalpazarı Sevdalısı Galip Gülay’ın rahatsızlığı adeta Şalpazarı’nı kabusa çevirdi.

İlçe Halkı Her Şeyi Covit 19 Görüyor

Dünya genelinde olduğu gibi Yurdumuz ve Şalpazarı İlçemizde de halk arasında ölümcül sonuçlarla nükseden Çin gribinden korkar olduk Corana Virüs salgını nedeni ile alınan önlemler doğrultusunda Şalpazarı halkı evde kal programında evde kalan İlçe sosyal medya gönüllüsü Galip Gülay ikamet ettiği evinde soğuk su içmesinin ardından astım bronşitlerinin nüksetmesi üzerine Şalpazari Aile sağlığı merkezine  müracat eder.

Sosyal Medya Gönüllüsü Vakfıkebir’e Sevk Oldu

Şalpazarı’nın bütün sokaklarını arşınlayan Galip sosyal medya sayfasında 4 Nisan Cumartesi  gün sonuna doğru bir mesaj atar. Değerli takipçi dostlarım bende bu akşam şiddetli ateş, öksürük, Baş ağrısı hapşırık, burun akıntısı, nefes darlığı gibi şikayetinin olduğunu Şalpazarı Aile Sağlığı merkezi tarafından Vakfıkebir Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavisine burada başlandığını belirtti.

Tahlillerim Trabzon’a Gönderildi

Vakfıkebir Devlet hastanesinde tedavisine başlanan Galip Gülay kendisinden alınan kan tahlillerinin incelenmesi için Trabzon’a gönderildiğini kendisinin de hafta sonu olmasından dolayı Pazartesi mesai başlangıcına kadar Hastanede müşade altında kalacağını belirtir. Tahlillerim inşallah negatif çıkar diye paylaşımda bulunur.

Artık Kimsenin ağzını Bıçak Aşmaz

 Şalpazarı İlçesi genelinde herkes 6 Nisan  2020 Pazartesi gününü iple çekmeye başlarlar. Haksız da sayılmazlar 11 Mart 2020 günü ilk vakaların görülmesinin ardından Yurt geneli olduğu gibi Şalpazarı da korono virüs korkusuyla yatar kalkar olmuştu bir de bu korkunun üzerine hastalık tanısına uygun şikayetlerin oluşması sonucu Vakfıkebir Devlet Hastanesinde tedavisine başlanan Gülay’ın Pazartesi çıkacak olan test sonuçlarını hasta Galip’ten çok Şalpazarı halkı merakla beklemektedir.

Sevindirici Haber Pazartesi sabah saatlerinde geldi

Şalpazarı Halkının merakla beklediği haberin hafta içi İlçe insanlarının acaba Galip’in durumu ne olacak diye stresli düşünmelerinin akabinde 6 Nisan 2020 Pazartesi sabah saatlerinde bir açıklama daha yapar sosyal medya hesabından ve İlçe halkı derin bir nefes alır haksız da sayılmazlar. Eğer Negatif değil de Pozitif çıkmış olsa idi Şalpazarı Karantina altına alınacaktı. Çok şükür korkulan olmadı.

Galip Gülay’ın  İzlenimlerini Aldık

Vakfıkebir Devlet Hastanesinde tedavi gören Galip Gülay’a sağlık durumunu sorduk.Gülay ise gün içinde servise gelen Doktor Galip bey iki gün daha konuğumuz olacaksın dediğini belirten Gülay bir kişilik odalarda kaldığını belirtti.

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

error: İçerik korunmaktadır !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Bizimle iletişime geçin