”Ayten Yılmaz 22. Mezuniyetinde 82 Neferini Daha Sağlık Ordusuna Kattı”
TRABZON;Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 eğitim öğretim yıl sonu mezuniyet balosunda 82 nefer daha 22. mezunlarını meslek sahibi yaptı.NOT; MANŞET FOTOSU ÜZRİNE TIKLAYINCA BÜYÜR
Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 22. Dönem mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı Murat Beşikci, Okul 1.sine, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Okul 2.sine, , Garnizon Komutanı Serdar Ceylan Okul 3.süne Başarı plaketleri diploması ve çiçeklerini sundular.
Öğrencilerine Eğitim İçin Çalışan Bir Müdür
Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demir aynı zamanda bu okulun kurucusudur Büyükliman Bölgesindeki Okullarda çeşitli tarihlerde İdarecilik yaptı ve son yıllarda doğup büyüdüğü İlçesinde faaliyet gösteren okulda İdarecilik Yapıyor.
Okul Müdürü Mustafa Demir mezun olan öğrencilerin okullarına yurdun dört bir yanından geldikleri 4 yıl önceki hallerini bir ham madde olarak işleyerek birer başarılı sağlık ordusu neferi olarak okullarından bir dönem daha mezun vermenin sevincini ve üzüntüsünü yaşadığını anlattı.
Okul Müdürü Mustafa Demir’in 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda mezun olan öğrencilerin mezuniyetleri için salonda konuşma yapması sırasında içinde bulunduğumuz mübarek ay Ramazan’dan dolayı katılımcılardan yaşlı olanlar derin uyku çektiler bizim de mesleğimiz gereği bunu haberin detayında kullanma gereği duyduk.
Okul Müdürü kendisine ayrılan kısa zamanda bir yıl boyunca yaptıklarını anlatmak istedi genel olarak Sağlık Ordusuna 82 nefer kazandıran Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 24 proje geliştirdikleri bunda da başarılı olduklarının altını çizdi bu projeleriyle okuldan mezun olan öğrenciler bir ikinci başarı sertifikası almaları sağlandı.
Bayrak ve Okul Sancak teslim Töreni Yapıldı
Her yıl mezun olan çğrenciler tarafından bir sonraki döneme Okul sancağı ve Bayrak devir teslim töreni yapıldı
Öğrencilere meslek yemini yaptırıldı. Okul öğrencilerinin slayt görselleri ve Öğrencilerin okuldan ayrılış konuşmaları yapılmasının ardından Okul öğrencileri yöresel kıyafetler eşliğinde folklör gösterisi sırasında öğrencilere eşlik eden bir minik kız çocuğunun hareketleri salonda bulunanlar tarafından unutulmaz bir anı yaşattı hafızalarında.
Kepler Havaya
Şalpazarı Ayten Yılmaz Öğrencileri dört yıllık bir çalışmanın sonucunda okuldan mezun olan 82 öğrenci keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.
Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 22. Dönem mezunlarının okul birincisi okul kütüğüne birincilikle mezun ismini çaktı. Akabinde de mezun olan Öğrenciler 4’erli gruplar halinde çağrılarak onlara diploma ve çiçekleri İlçe mülki amirleri tarafından takdim edildi.
Öğrencilere mezuniyet diplomalarının verilmesinin ardından İlçe Kaymakamı Murat Beşikci tarafından Sağlık Bakanlığı ve Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘’BESLENME DOSTU ‘’Seçilen okul plaketini Okul idarecilerine takdim etti..