reklam
reklam
DOLAR 32,5440 % 0.26
EURO 34,8902 % 0.35
GRAM ALTIN 2.475,71 % 0,54
ÇEYREK A. 4.047,78 % 0,54
BITCOIN 2.019.687 -3.922
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Google News

”Hacı Mehmet Usta İngilizce Sınıfı Açıldı”

”Hacı Mehmet Usta İngilizce Sınıfı Açıldı”

Son Güncelleme :

16 Mart 2018 - 15:54

/ 76 kez okundu.
reklam
”Hacı Mehmet Usta İngilizce Sınıfı Açıldı”
reklam

TRABZON;Şalpazarı hayırsever esnaflarından olan ve sağlığında yaptığı ve yaptırdığı hayır işleriyle tanınan 2015 yılından aramızdan ayrılan  Hacı Mehmet Usta adına çocukları Atatürk Orta Okulunda öğrencilerin daha iyi bir yabancı dil eğitimi almaları adına İngilizce sınıfı yaptırdılar.

''Hacı Mehmet Usta İngilizce Sınıfı Açıldı''https://salpazari61.com/?p=25880&preview=true

.                      

Usta Ticarete Şalpazarı Orta Okuluna yaptıkları bu anlamlı katkılarından olayı Okul İdarecileri Usta Ticareti Plaketlerle onurlandırdılar. Bu Plaketlerinde İlçe Kaymakamı Beşikci tarafından kendilerine takdim edildi.

 

Şalpazarı Atatürk Orta Okulunda bu gün gerçekleşen Dil Eğitimi ve Müzik sınıfların açılışaına İlçe Kaymakamı Murat Beşikci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Birol Köse daire amirleri ve idareciler katıldılar

 

DİL SINIFI

İlçemiz esnaflarından olan Merhum Hacı Mehmet Usta adına USTA ailesi tarafından okulumuza kazandırılmış olan Dil Sınıfımızın açılışını yapmış bulunmaktayız. Çocuklarımızın İngilizceyi öğrenmesini şiddetle arzuluyoruz. Öğrenim    hayatı boyunca İngilizce dersi gördüğümüz halde İngilizceyi birkaç kelime öğrenmekten öteye götüremiyoruz.

Dil öğrenimin bu kadar önemli olduğu zamanda bizlerde öğrencilerimize oklulumuzda eğitim öğretim faaliyetleri içerisinde yeni yöntem ve yaklaşımları kullanarak teorik olarak öğrendiği bilgileri günlük hayatta kullanabilme becerilerini uygulamaya  dönük çalışmaları öğrencilere verebilmek İngilizceyi anlamalarını kendilerini ifade etmelerini sağlamak tek hedefimiz olmuştur.

Okul olarak oluşturduğumuz dil sınıfı tam da hedefimizi gerçekleştirmemizi sağlayacaktır.Bu sebeplerden dolayı  bu değerleri  bizlere kazandıran       Şalpazarı İlçe Kaymakamımız sayın Murat Beşikci,  ve Usta Ailesi adına Akçiriş Mahallesi Muhtarı Selçuk Usta , kardeşi Şentürk Usta ailesi ve emeği geçenlere teşekkür ederim dedi

 

 

MÜZİK SINIFI

Şalpazarı İlçe Kaymakamımız Sayın Murat Beşikci’nin desteğiyle okulumuza yeni bir değer katacak olan Müzik Sınıfımızın açılışını yapmış bulunmaktayız.

 Biz çocuklarımızın müzik eğitimiyle konsantrasyon  yeteneklerini, hafızalarını ve toplum içerisindeki sosyal gelişimleri güçlendirmeyi hedeflemekteyiz. Müzik yeteneklerini ortaya çıkararak özgüven sahibi bireyler haline gelmeleri sağlanacaktır.

 

Davranışsal problemleri en aza indirerek mutlu bireyler olmaları hedeflenmektedir.Aynı zamanda müzik eğitimi çocuklarda matematiksel hafızayı güçlendirir ve duygusal zekanın gelişimine katkı sağlar.

Şalpazarı Atatürk Orta Okulu Müdürü

Hüseyin Gülay  

Haberin detayı yayına hazırlanıyor

 

reklam

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

error: İçerik korunmaktadır !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Bizimle iletişime geçin